Популярна українська телеведуча Леся Никитюк потішила гостей свого мікроблога фотозвітом про те, як відзначили День Святого Валентина близькі їй люди.

Зірка проектів «Орел і Решка» і «ЛеМаршрутка» продемонструвала, який подарунок підніс її матері глава сімейства. У кадрі користувачі соцмережі отримали можливість оцінити оригінальний підхід батька Лесі Никитюк до святкування Дня всіх закоханих. Отже, для урочистого застілля батько знаменитості придбав огірки, помідори і пиво. «Дійсно, а що ще потрібно?» - з іронією відзначили підписники Лесі Никитюк.

До речі, зі своїми батьками знаменитість перебуває у чудових відносинах і рідні підгримують талановиту доньку та щиро радіють її успіхам. Мама телезірки – Катерина Нікітюк веде власну сторінку в Instagram і час від часу публікує спільні світлини с донькою та з коханим чоловіком Іваном:

Леся Нікітюк з батьками. Фото: Instagram

Батьки Лесі Нікітюк - Іван та Катерина Нікітюк. Фото: Instagram

А от що стосується особистого щастя Лесі Нікітюк, то прихильники с нетерпінням чекають, коли ж вона представить свого обранця. Втім, знаменитість не поспішає виставляти свої нові стосунки на загальний огляд. Однак у нещодавній бесіді с Олею Поляковою зізналася, що коханий чоловік у неї є.

За плечима Лесі Нікітюк є невдалий досвід відносин с коханим, з яким, за чутками, вони готувалися до весілля, але згодом прийняли рішення розійтися. Що саме спонукало їх до цього - невідомо, але білявка говорила, що її зірковість та популярність були там ні до чого.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк прокоментувала свою участь у романтичному проекті "Холостячка".

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк прийняла хижу позу та підкорила прихильників розкішними формами.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк представила чоловіка, який розділяє с нею щасливі моменти.