Поп-діва Анна Седокова опублікувала на сторінці свого мікроблогу чергове пікантне фото на тему «Я і мій чоловік».

Знаменитість не так давно заявила про свій намір бути більш закритою і захиститися від недоброзичливців, які регулярно критикують її в мережі.

Причиною хейта на адресу Анни Сєдокової, як правило, є її Відверті фото і філософські міркування на тему відносин в сім'ї і виховання дітей. Екс-віагрянка без сорому ділиться провокаційними кадрами і намагається переконати аудиторію, що за глибоким декольте криється не менш глибока душа.

Натрапивши на стіну нерозуміння, Анна Седокова наслідувала приклад скандальної Анастасії Волочкової і обмежила можливість коментування своїх послань. А ось розміщувати цікаві знімки виконавиця не припинила…

Так, в акаунті зірки з'явився кадр, на якому люблячий чоловік ніжно поклав свою руку туди, де закінчуються панчохи, і починається Нижня білизна.

Анна Седокова восени минулого року вийшла заміж за латвійського баскетоліста Яніса Тімма. Коли відносини зіркової пари стали надбанням громадськості, то співачки звинуватили в тому, що на зруйнувала шлюб спортсмена, адже заради неї він пішов від дружини і маленького сина.

Певний час Анна Сєдокова не коментувала те, що відбувалося на її особистому фронті, а потім сказала, що має право бути щасливою. З тих пір її мікроблог рясніє вельми оригінальними сімейними фото:

Анна Сєдокова і Яніс Тімма. Фото: Instagram

Анна Сєдокова і Яніс Тімма. Фото: Instagram

Анна Сєдокова і Яніс Тімма. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Сєдокова налякала шанувальників декольте, обвислим до пупка.

Також наш портал розповів про те, що Анна Сєдокова похвалилася фігурою в спокусливому вбранні.

Нагадуємо, що Анна Сєдокова позувала в тісному купальнику і здивувала фанатів складками на тілі.