Популярний російський виконавець Юрій Шатунов, що став "символом юності" для цілого покоління слухачів, з роками практично не змінився. Принаймні, в цьому переконані шанувальники і шанувальниці його ліричних пісень.

Свою кар'єру майбутній артист почав в 13-річному віці, коли увійшов до складу групи «Ласковый май», створеної керівником музичного гуртка Сергієм Кузнєцовим в Оренбурзькому інтернаті №2.

Через деякий час в його житті з'явився заповзятливий Андрій Разін, який доклав чимало зусиль, щоб зробити з скоромного дитбудинківського хлопчиська справжню зірку. Група «Ласковый май» під чуйним керівництвом шоу-бізнесового діяча, що представляється племінником Михайла Горбачова, досягла чималого успіху.

Спочатку 90-х Юрій Шатунов покинув ряди коллектив і відправився в сольне плавання, переїхавши до Німеччини. Там він зустрів кохану на ім'я Світлана, яка народила йому двох дітей.

Донедавна Юрій Шатунов успішно гастролював і виконував на концертах, як нові пісні, так і всім відомі хіти з репертуару "ЛМ". Однак зараз правовласники музичної спадщини групи заборонили екс-солісту радувати фанатів знаменитими "білими трояндами".

Андрій Разін стверджує, що не має до цього ніякого відношення і, більш того, наполягає, що неодноразово закликав Юрія Шатунова прийти до спільного рішення в питанні прав на пісні «Ласкового мая». І поки тривають судові тяжби і розгляди в тому, чи має музикант право співати про білих трояндах, його фанати дістають з архівів унікальні фото.

Пропонуємо оцінити, як змінився за більш ніж 30 років Юрій Шатунов:

Раніше "Hyser" писав про те, що Юрій Шатунов був помічений за непристойним заняттям.

Також наш портал розповів про те, що новини про життя Юрія Шатунова довели його прихильниць до сліз.

Нагадуємо, що Юрій Шатунов здивував фанатів ефектною манерою виступу.