Леся Нікітюк показала спокусливе вбрання з глибоким декольте

Популярна українська телеведуча Леся Никитюк оригінально привітала своїх шанувальників на День святого Валентина. Вона виставила свій знімок в червоній сукні, яким просто приголомшила підписників в популярний соціальної мережі.

Багато глядачів полюбили Лесю по шоу "Орел та решка". Лише нещодавно дівчина зізналася, як же їй вдалося потрапити на телебачення.

Починала свій шлях майбутня зірка з участі в шоу "Розсміши коміка". Тоді Леся прийшла на шоу разом з подругою і виграла головний приз. Вона була настільки яскравою, що її примітив один з членів журі, нинішній президент України Володимир Зеленський.

Коли стали шукати ведучу на шоу "Орел або решка", він порадив запросити на кастинг Лесю і та просто вразила своїми здібностями. Так дівчина і потрапила в тревел- шоу, об'їздивши чимало країн.

Зараз Лесю можна по праву назвати зіркою українського телебачення, вона блищить в декількох шоу на "Новому каналі". Зокрема, нещодавно вийшов черговий сезон “ЛеМаршрутка", в рамках якого минулого літа телеведуча відвідала чимало українських міст.

Крім програм, Леся також любить радувати своїх шанувальників смішними відео. Її аудиторія налічує понад 3,6 мільйона передплатників.

На День Всіх Закоханих Леся захопила своїх шанувальників двома сміливими образами. Вона приміряла спочатку біле, а потім червоне плаття.

Побачивши, як дівчина виглядає в червоному вбранні, багато чоловіків напевно ледь голову не втратили. Сукня немов друга шкіра облягає жіночну фігуру дівчини.

Леся вигнулася і показала на камеру своє пишне декольте. Також помітна ще одна пікантна деталь - в пишному декольте дівчина приклеїла серце, як символ свята.

Романтичну атмосферу доповнюють пелюстки червоних троянд і оберемок повітряних кульок.

А знімку Леся з хитрим поглядом показала, які прикраси підібрала до такого спокусливого вбрання. На шиї у дівчини товстий ланцюг із зіркою і великі сережки.

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська натякнула Лесі Нікітюк про маленький бюст.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк ошелешила фанатів. Вона одягла на себе коробку і пов'язала бант, кому ж дістанеться такий подарунок?

Нагадаємо, що Леся Нікітюк відповіла на хвилююче фанатів питання про участь у шоу "Холостячка".