Зірка серіалу "Кухня" Катя Кузнєцова виклала черговий знімок з відпочинку

Глядачі запам'ятали яскраву блондинку по популярному серіалу "Кухня", де вона грала офіціантку. Ця роль стала своєрідним трампліном по кар'єрних сходах. Зараз актриса досить затребувана в професії. Також у неї є велика армія шанувальників, яка стежать за її оновленнями в Instagram.

Зараз Катя знаходиться на Шрі-Ланці, звідки і поділилася свіжим кадром в купальнику. Вона не тільки змогла здивувати прихильників своїм зовнішнім виглядом, але ще і похвалилася приголомшливим видом з величезної висоти.

Судячи з усього, в готелі, де зупинилася дівчина, вид з басейну відкриває приголомшливий вид на місто Коломбо. Відпочивальники можуть купатися і дивитися на захоплюючу панораму не тільки міста, а й Індійського океану.

Власне, на знімку це і робить актриса. Вона сидить на самому краю басейну в роздільному купальнику, який ідеально підкреслив її струнку фігурку і дивиться з величезної висоти вниз на місто.

При цьому, дівчина з гумором підписала знімок, запропонувавши передплатникам оцінити її "віяло". Виявилося, що зірку розсмішило те, як на фото вийшли її пальчики на ногах.

Підписники із захопленням відзначили струнку фігуру артистки, закидавши її безліччю компліментів. Хоча вигляд на знімку і приголомшливий, фанати занепокоїлися за актрису і написали, що вона їм потрібна і їй слід поберегти себе.

Примітно, що на Шрі-Ланку Катя полетіла відпочивати не сама, а зі своїм бойфрендом. Довгий час вони перебували в розлуці через пандемію, але на курорті нарешті возз'єдналися.

Нагадаємо, що раніше портал Hyser писав про те, що Філіп Кіркоров ошелешив зізнанням, що посивів через колишню дружину Алли Пугачової.

Також повідомлялося, що Анна Седокова виклала черговий пікантний кадр зі своїм молодим чоловіком. Цього разу співачка показала ласки з чоловіком на передньому сидінні в салоні автомобіля.

Крім того, Михайла Боярського екстрено госпіталізували в лікарню Санкт-Петербурга. Що сталося з атером, не повідомляється. Однак, зовсім недавно він прищепився від COVID-19 російською вакциною"Супутник V".