Експерти зі здоров'я виконали чудову роботу і розповіли, яка крупа може сильно нашкодити людському організму. Є каша, яка може викликати проблеми зі здоров'ям та медики вирішили попередити про це людей.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «cursorinfo»

Ні для кого не секрет, що для здорового способу життя потрібне правильне харчування. Неправильне харчування дуже шкідливе для здоров'я людини, від нього може бути навіть інфаркт.

Щоб уникнути захворювання кровоносної системи та серця слід ретельно стежити за своїм раціоном.

Професійні лікарі вважають, що є популярні крупи, які можуть спровокувати серцевий напад. Зараз йдеться про багато улюбленого рису. Справа в тому, що до його складу входить миш'як у певній концентрації, а велика кількість вживання рису може спричинити скупчення отрути в організмі людини.

Британські експерти визначили, що у чверті мешканців їхньої країни, які регулярно їдять рис, підвищується ризик розвитку інфаркту на 6%.

Професор Манчестерського університету Девід Поль заявив, що постійне вживання рису викликає ризик мати проблеми з судинами та серцем. Саме тому важливо дотримуватися необхідного раціону і не вживати рис, як основний вид їжі, особливо щодня.

Старовинний український рецепт: готуємо кукурудзяну кашу з грибною підсмажкою

Названі найкращі каші, які продовжують життя: є у кожному магазині

Обвисатимуть боки і живіт: названі каші, які насправді тільки псують фігуру

Радіація подіяла: росіяни в Рудому лісі намагалися зварити кашу з кавових зерен