Патріотичні сили Харкова в ході праймеріз визначилися з вибором єдиного кандидата на посаду міського голови. Ним став керівник обласної організації «Національного корпусу», ветеран полку «Азов» Костянтин Немічев.

Про це повідомив сам Немічев у своєму Телеграм-каналі.

«Я вдячний кожному, хто підтримав мене. Для мене це велика честь – стати першим єдиним кандидатом від патріотичних партій в мери Харкова, адже таке дійсно відбувається вперше в історії нашого міста. Громадською та політичною діяльністю я став займатися відразу після того, як повернувся з фронту. З того часу я і моя команда зуміли здійснити багато позитивних проєктів для жителів Харкова», - розповів політик.

Він висловив упевненість, що українські патріоти, об'єднавшись, зможуть спільно досягти перемоги.

«Тепер, після довгих років наполегливої ​​та сумлінної праці, я за підтримки патріотичних сил йду на вибори мера. Моє завдання – зберегти та продемонструвати всім проукраїнське місто Харків», - каже Костянтин Немічев.

Як повідомляє Hyser, раніше представники «Національного корпусу» в Сумській області спростували звинувачення з боку журналістів в рекеті.

Також Hyser повідомляв, що київські активісти цієї партії вийшли на протест, щоб демонтувати радянську інсталяцію на Алеї Героїв Небесної Сотні в центрі столиці.