Народний депутат від "Слуги народу" Леся Забуранна викликала неоднозначну реакцію, з'явившись у парламенті у леопардовому вбранні.

Фотографія депутатки з'явилася на Facebook-сторінці фотографа Яна Доброносова і тут же викликала резонанс. Політик на ньому позувала в обтягуючій сукні з леопардовим принтом і об'ємною зачіскою.

Підписники не оцінили новий образ депутата і написали, що під сукнею, напевно, є ще й лосини.

"Нагадайте цій дамі, що вона на роботі!", "Леопард? Ви не те зняли...напевно там ще є лосини. Як можна прийти в Раду в пеньюарі?", "Леопард знову в моді?", "Ні, і не тому що я не люблю повних. А тому, що цей одяг не для її форм і не для цього місця роботи".

Також знімок депутатки з'явився на каналі "ШОУБІСІКИ Буткевич і Ярмолаєва". на фото опублікована Леся Забурана і поруч стоїть жінка в домашньому халаті.

"Сучасна Рада. Комфортно, як вдома. Як думаєте, де депутатка, а де домогосподарка?".

Як відомо, Леся Забуранна є професором Київського вишу. Вона стала новим обличчям в команді Володимира Зеленського і перемогла на виборах до Верховної Ради. Нардеп закінчила Київський національний торговельно-економічний університет за спеціальністю "Економіка підприємства", а також пройшла науково-практичні стажування в ряді європейських країн, США і Канаді.

Раніше Hyser писав про те, що слідом за Арахамією поліція евакуювала автомобіль ще одного нардепа.

Також Hyser повідомляв, що мережу підкорив талановитий кіт, який віртуозно зіграв на піаніно.

Нагадавши, топ-10 курйозних фото, які сколихнули світ.