Екстрасенс Сергій Кобзар прогнозує продовження російсько-української війни у ​​2024 році, коли глобальні зміни спонукають багато країн ухвалити важливі рішення щодо своєї лояльності.

Про це повідомляє «apostrophe»

За словами Кобзаря, перемога у війні буде поступовою та багатогранною, що включає такі віхи, як відтіснення російських військ, припинення ракетних запусків та відновлення постраждалих районів.

Він згадує про потенційне «заморожування» конфлікту приблизно в лютому 2024 року, що збігатиметься з глобальними зрушеннями та зміною керівництва в різних країнах.

"Єдиної дати перемоги не існує. Перемога буде східчастою. Поступовою. Тому що момент того, що ми витіснили росіян на одні рубежі, – це одна перемога на інші – інша. Припинили вогонь – третя припинила летіти ракети – четверта. Наприклад зробити сіру зону не з нашої території, а з російської – п'ята. Змогли відновити райони, що постраждали від бойових дій – теж перемога. Але, навіть повернення ситуації на момент 23 лютого 2022 року – це не можна назвати перемогою. наші діти мають знову воювати", - сказав Кобзар.

Кобзар наголошує, що заяви про скорочення допомоги Україні та ролі "підрядників" покликані приспати пильність. Примітно, що він згадує про можливість "зрушень на місцях", що збігаються з тими ж часовими рамками.

"Але все те, що говорять про зменшення допомоги Україні та "договорнякам" - це все більше для того, щоб приспати пильність, і причому не нашу", - наголосив екстрасенс.

Сергій Кобзар, відомий своєю участю у Міжнародній битві екстрасенсів в Україні, привносить у свої прогнози більш ніж 10-річний досвід, впроваджуючи у свою роботу сучасні практики та перевірені методи.

Читайте також:

Про себе не забули: депутати підвищили зарплати. Скільки вони отримуватимуть

До цього могли здогадатися лише радянські сантехніки: для чого вони кидали запалений сірник в унітаз

Як дізнатися, чи буде у вашому будинку інтернет, якщо повністю відключать електрику. З'явилася спеціальна картка