Ні для кого не секрет, що партизани на окупованих Росією територіях щодня ризикують життям і наражають на небезпеку своїх рідних. Втім, їхня робота конвертується в приємні новини. Ще б пак, точний удар по штабу Чорноморського флоту Росії коригували саме агенти цього руху та небайдужі городяни. При цьому "АТЕШ" і далі продовжує спостереження за Карантинною бухтою у Севастополі.

І справді, військові кораблі є однією з пріоритетних цілей для ЗСУ і тому агенти "АТЕШ" ведуть безперервний моніторинг морського простору біля берегів Криму Зокрема, вони фіксують типи суден, які з'являються в морі біля півострова та відстежують маршрути їхнього пересування. встановлено спостереження.

Подробиці розкрили в Telegram-каналі "Атеш".

"Севастополь – важливе місто у контексті звільнення Криму. "Наші агенти ведуть розвідку прямо перед носом управління ФСБ Росії по республіці Крим і місту Севастополю", - заявили в "Атеші".

Нагадаємо, у середу 22 вересня у Севастополі пролунали вибухи. Російська окупаційна "влада" визнали, що Україна вдарила по штабу Чорноморського флоту Росії у Севастополі.

Читайте також:

Путін зрозумів, що Кримський міст звалиться і вже хоче прорити підводний тунель: що пишуть західні ЗМІ

Такого Путін точно не очікував: у росіян на фронті через північнокорейські снаряди рве техніку на частини

Путін знову заговорив про мирні переговори з Україною: що він розповів цього разу

Путін потрапив у гучний скандал: замість танків та систем ППО на оборонному заводі йому робили яхти