Втрата близьких людей – це завжди важко. Але ще важче, коли померлі починають приходити у снах, і немає відповіді, що це означає.

Сон, у якому ви побачили покійника - не найприємніший і навряд чи на ранок після нього буде гарний настрій. Якщо після смерті покійного минуло мало часу, то сни можуть бути пов'язані зі стресом та постійними думками про нього.

Якщо уві сні людину відвідала покійна мати, то це добрий знак. На нього чекають нові досягнення, позитивні новини та зміни у житті. Це розповість і про покращення стосунків у любовному секторі. Якщо покійниця прийшла з якимось подарунком, то чекайте на прибуток або поповнення в сім'ї.

Батько сниться до того, що незабаром перед вами постане важливе питання, до вирішення якого треба підготуватися заздалегідь. Йдеться про кардинальні зміни в житті.

Якщо сниться мертвий батько разом з тим, який живий, то це говорить про майбутнє перемир'я або вирішення конфлікту, що довго тягнеться.

Бабуся зі світу мертвих приходить у сон онука, щоб нагадати, що в цьому світі він оточений надійними людьми і в будь-якій складній ситуації може розраховувати на підтримку та захист.

Дідусь може приснитися до того, що перед вами постане завдання чи питання, у вирішенні якого знадобиться мудрий порадник. Не виключено, що такий знак закликає вас допомогти комусь із старших родичів або вас потребує начальство.

Померлі сестри та брати відвідують людей ночами, якщо попереду якась ситуація, на якій обпалювалися раніше, але не зробили висновків. Якщо у вас є в планах помиритися з колишнім супутником життя, то подумайте: чи це варто робити. А ось якщо в людини були теплі і дружні стосунки з намерлим небіжчиком, то це обіцяє приємні зміни в особистому житті і наближення щасливої ​​смуги.

Друга половинка, яка залишила цей світ, приходить сказати про те, що у вас із нею є якесь не закрите спільне питання чи незавершена справа. Це може бути бізнес. Варто задуматися про те, як вирішити його, щоб душа коханого чи коханої заспокоїлася.

Якщо це був законний чоловік, то потрібно придивитися до свого внутрішнього Я. Можливо, ви трохи егоїстичні і цим відштовхування від себе людей.

Близький друг з царства мертвих є в царство тих, хто спить, щоб принести якусь новину. Вона буде важливою, але не принесе негативу.

Читайте також:

Цей секрет зберігали навіть наші бабусі: для чого розкладають соснові шишки вдома

Буде дуже багато неприємностей: чому домашні капці не можна ставити один на одного

Це дуже страшно: нумеролог показала, як Путін використовує магію дат. 24 = 6, 2022 = 6

Небіжчик забере когось із вашої родини: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі