Повідомляється, що напередодні ввечері близько 21.05 за московським часом співробітники служби безпеки резиденції президента Росії Володимира Путіна почули шум у районі спальні президента.

Про це повідомляється в Telegram-каналі «Генерал СЗР»

Двоє співробітників служби безпеки оперативно відреагували, виявивши президента Путіна на підлозі поруч із його ліжком, поряд із перевернутим столом із їжею та напоями. Виявилося, що під час падіння президент Путін торкнувся столу, викликавши галас.

Під час цього інциденту у президента Путіна трапилися судоми, і він, схоже, знепритомнів. На місце негайно було викликано чергову медичну бригаду, яка знаходилася в сусідньому приміщенні.

Вони провели реанімаційні процедури після того, як з'ясували, що у президента сталася зупинка серця.

Як йдеться у повідомленні, своєчасне медичне втручання дозволило запустити його серце, і він прийшов до тями.

Згодом Путіна перевели до спеціально обладнаної палати у його резиденції, де було сучасне медичне обладнання для реанімаційних цілей.

Цю палату можна порівняти з відділенням інтенсивної терапії, повністю оснащеним за останнім словом техніки. Наразі стан тирана стабілізувався, він перебуває під постійним медичним наглядом.

Варто зазначити, що побоювання з приводу здоров'я Путіна раніше виникали через проблеми зі здоров'ям, що продовжуються, у тому числі боротьби з раком.

Нещодавній епізод зупинки серця посилив ці побоювання, незважаючи на попередні попередження лікарів, що здоров'я Путіна значно погіршилося, що робить малоймовірним, що він доживе до осені.

У світлі цього недавнього інциденту кілька людей, близьких до тирану, вступили в контакт один з одним. У понеділок вони планують провести обговорення можливих дій у разі смерті президента найближчими днями.

Скрін публікації в Telegram
Скрін публікації в Telegram

Читайте також:

Ну це просто блаженство: рецепт німецького макового пирога, за який вас цілуватимуть

Що означає, якщо павук повзе по стелі, столу або підвіконню: будьте готові до сюрпризів

Знову роздаватимуть безкоштовні LED-лампочки: як їх отримати, щоб узимку заощадити електрику.