Медичні дослідники розповіли, як йогурт допоможе в протистоянні з раком

Про те, що в результаті роботи, проведеної фахівцями з Сичуанського університету, вдалося дізнатися, що за допомогою звичайного йогурту можна знизити ризик виникнення онкологія на 19 відсотків, і це ще не всі позитивні новини, пише медичне видання "JAMA Oncology".

До того ж в медичному центрі Університету Вандербілта довели, що одночасне додавання в раціон рослинних волокон(звичайної клітковини) ще більше знижує загрозу виникнення онкології - на 33 відсотки. Зокрема, при регулярному додаванні в раціон(хоча б два рази протягом тижня) блокуються розвиток новоутворень в прямій кишці, стравоході, сечовому міхурі та товстому кишківнику(з деякою ймовірністю пізніше перетворюються в злоякісні пухлини).

Також цей продукт знижує ризик передчасного летального результату, викликаного інсультом, інтоксикаціями або перманентною депресією. Йогурт стабілізує артеріальний тиск у жінок, а що містяться в кисломолочному середовищі пробіотики мінімізують явні симптоми вовчака.

Йогурт. Фото: скріншот YouTube-відео.
Йогурт. Фото: скріншот YouTube-відео.

Виводить продукт цей продукт і токсини, запобігаючи отруєння важкими металами й заповнюючи недолік необхідних вітамінів, з паралельним прискоренням обміну речовин, що провокує позбавлення від зайвої ваги.

Втім, медики рекомендують звертати ретельну увагу на повний склад йогурту: в нього повинні входити тільки натуральні інгредієнти, без підсолоджувачів, поліпшувачів смаку і барвників, а вживати кисломолочний напій слід не раніше, ніж через 2 години після приймання їжі. При цьому не рекомендується підігрівати йогурт або розводити окропом, через те, що це зруйнує корисні культури бактерій, та запивати ним медичні препарати або годувати немовлят.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, які овочі допоможуть збільшити тривалість життя.

Також раніше наш портал повідомляв про те, в який час доби найкраще їсти улюблені всіма пельмені.

А до цього ми розповідали про те, носії якої групи крові найбільш схильні до раку шлунково-кишкового тракту.