Деякі продукти становлять серйозну загрозу для свого здоров'я.

Все тому що в них, а також в деяких речах, містяться важкі метали. Відповідною інформацією з цього приводу поділилася дієтолог Валентина Яковлєва, яка і назвала продукти, з високим вмістом алюмінію, ртуті та олово. Про це пише "Сьогодні".


Вище були перераховані дуже небезпечні метали, а основним джерелом їх є продукти харчування. Регулярне їх вживання може привести до розвитку нейродегенеративних захворювань, генних мутацій і раку. Так, Яковлєва радить прибрати зі свого раціону кукурудзяний сироп, який присутній в солодощах, напівфабрикатах і газованих напоях.

Рибу, особливо тунець, їсти можна тільки ту, що була виловлена в диких умовах. Суші і роли в магазинах теж краще не купувати з тієї ж причини, що велика частина з них готується з неякісної риби. У всіх цих продуктах є ртуть, а ось алюміній міститься в білому борошні, суміші для випічки і для підняття тіста, деяких видах вина, шипучих напоях, фользі. Його передозування в організмі може привести до плачевних наслідків.


Олово ж присутній в консервних банках з пошкодженими краями. При попаданні цього металу в організм відбувається отруєння. Тому слід викинути весь алюмінієвий посуд і фольгу або перестати купувати печиво і консерви, щоб тим самим убезпечити себе.

Раніше "Hyser" писав про те, фахівці розповіли, яка риба дозволить сердечникам забути про корвалол. Все завдяки одній речовині, яка міститься в цій рибі.

Також наш портал повідомляв, що дієтолог назвала корисну альтернативу майонезу. Смачний майонез можна приготувати самому.

Нагадуємо, що експерти розповіли, які продукти можна їсти перед сном.