Фахівці назвали ті дієтичні продукти, які насправді сприяють набору ваги, а не схудненню.

Таким чином, стало відомо, якою "корисною" для фігури їжею не слід зловживати. На цей рахунок висловився популярний блогер з США Роб Рівера на своєму каналі в YouTube.

Стало відомо, які дієтичні продукти притягують зайві кілограми, фото: YouTube

Експерт перерахував сім шкідливих для фігури продуктів, серед яких газована вода і напої з вмістом цукрозамінників - займають перше місце. Також шкодять здоров'ю і формам солодощі "без цукру", адже мають солодкий смак завдяки тим же замінникам.

Органічні оброблені продукти і навіть смузі, які мають в своєму складі високу концентрацію фруктози, краще теж не вживати. Низькокалорійні йогурти небажані для організму з тієї причини, що містять багато цукру, щоб поліпшити смак.


Крім того, популярний серед тих, що худнуть, сироп агави - за фактом той же цукор, тільки в іншому вигляді. Хваленим енергетичним батончикам так само не місце у вашому раціоні.

До всього іншого, продукти зі зниженим вмістом жиру несуть в собі подвоєну небезпеку для всіх, хто хоче скинути пару зайвих кілограмів. Все тому що виробники додають в нього надмірну кількість цукру для смаку, а ще такі продукті розслабляють нас, і в результати ми з'їдаємо на 30% калорій більше.


Раніше "Hyser" писав про те, що медики назвали напої, які потрібно пити перед сном для спалювання жиру. Також з їх допомогою можна почистити організм від токсинів.

Також наш портал повідомляв, що лікарі розповіли, чому небезпечно пити кефір на ніч. У чому плюси і мінуси вживання цього кисломолочного продукту.

Нагадуємо, що бувши названі продукти, які можна їсти серед ночі. Адже, як правило, лікарі категорично не рекомендують щільно їсти перед сном.