Продукти, які можуть покращити здоров'я

Саме щитовидна залоза впливає на роботу багатьох органів. Покращити її роботу чи захистити можна і за допомогою харчування. Як передає інформаційний портал medicina.ua, важливо, щоб в раціоні було достатньо вітамінів, а в цьому можуть допомогти деякі продукти.

Яблука, які багато хто з нас любить з самого дитинства тут також можуть допомогти. Справа в тому, що ці фрукти містять достатньо не тільки вітамінів, а й антиоксидантів. Завдяки цьому яблука здатні захистити щитовидну залозу від розвитку ракових клітин.

Горіхи з медом здатні активізувати діяльність всього організму. Для цього достатньо натщерце їсти кожного дня 3 ложки горіхів та одну ложку меду.

Чорниця, як і яблука, містить в собі немало антиоксидантів. Тож якщо в вашому раціоні є і такі фрукти, і такі, то це буде подвійний удар по розвитку ракових клітин.

Злаки допомагають організму набратися енергії. Стосується це і щитовидної залози зокрема: злаки роблять роботу цього органу ще інтенсивніше завдяки вітамінам A та B.

Не секрет, що добре впливає на роботу щитовидної залози йод. Як пояснили експерти, йоду достатньо містить в собі морська риба. До того ж в таких продуктах немало жирних кислот Омега-3, завдяки чому підтримується стан щитовидної залози. Прекрасним джерелом йоду також можна назвати морепродукти, а також морську капусту.

Чорнослив, не дивлячись на те, що продукт сушений, зберігає в собі всі корисні риси. Так, містить досить багато амінокислот, магнію, цинку, калію і бору. Завдяки цьому можна нормалізувати роботу щитовидної залози. Правда, треба враховувати, що в чорносливі багато глюкози, а це значить, що людям з діабетом краще від такого продукту відмовитися. Також не варто багато їсти чорносливу тим, хто страждає ожирінням, так як цей продукт досить калорійній: всього на 100 грам доводиться приблизно 231 кілокалорія.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що спеціалісти пояснили, як часник може впливати на онкологію. Цікава інформація від експертів.

Також повідомлялося, що доктор Комаровський пояснив, в яких випадках кашель може вказувати на запалення легенів. Медик назвав важливі симптоми, які не можна ігнорувати.

Крім того, спеціалісти розповіли, про на проблеми зі здоров’ям може вказувати стан шкіри обличчя. Стало відомо, на що варто звернути особливу увагу.