Як можуть допомогти часник та імбир в боротьбі з раковими клітинами

Ще з дитинства багато хто з нас чув про те, що часник дуже корисний. Тепер же вчені провели дослідження, щоб дізнатися, як часнику та імбиру можуть впливати на наш організм, передає інформаційний портал Голос.ЮА. як виявилося, у часника та імбира є властивості, які впливають на онкологічні захворювання.

Більше того, експерти проєкту "Sift Deck Research Page" провели дослідження на тему того, як саме часник та імбир впливають процеси старіння людини. В результаті виявилося, що часник, який багато хто любить з дитинства, здатен знижувати артеріальний тиск, холестерин, тригліцериди і гомоцистеїн. Крім того, цей продукт може підвищувати імунітет, знижувати окислювальний стрес і запалення, а також покращувати роботу кишечника.

Більше того, часник здатен допомагати запобігати серцево-судинні захворювання, онкологічні захворювання, а також хворобу Альцгеймера. До речі, часник може зробити повільнішим процес старіння організму людини.

Що стосується імбиру, то його корінь часто використовують в випадках болі в голові, нудоти, застуди і блювоти. Крім того, у кореню імбиру є антиоксидантна, антимікробна, протизапальна, а також протиракова дія. Крім того, цей продукт може мати вплив на нейродегенеративні захворювання, хвороби серця і метаболічні порушення, такі як цукровий діабет і ожиріння, а також респіраторні розлади.

Тож, часник та імбир також можуть бути дуже корисними для організму. Однак варто пам'ятати, що всі ми унікальні, як і здоров'я в кожного, тож варто звернути увагу, чи немає алергії на той чи інший продукт, а також проконсультуватися з медиками.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що медики розповіли, чим може загрожувати ожиріння. Крім того, варто зазначити, що серйозною проблемою є і таке хронічне захворювання у дітей.

Також повідомлялося, що доктор Комаровський пояснив, в яких випадках кашель може вказувати на запалення легенів. Медик назвав важливі симптоми, які не можна ігнорувати.

Крім того, спеціалісти розповіли, про на проблеми зі здоров’ям може вказувати стан шкіри обличчя. Стало відомо, на що варто звернути особливу увагу.