Якщо ви маєте надлишок курячих яєць і вам необхідно продовжити термін їх зберігання, ви можете скористатися цим методом, яким користувалися радянські господині. Цей метод дозволяє зберігати яйця свіжими від 70 до 90 днів, залежно від вихідного продукту.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти/Інструменти:
Курячі яйця.
Рослинна олія.
Паперові серветки.
Кошик або контейнер.
Прохолодне темне місце (бажано холодильник).
Інструкції:
Візьміть кожне яйце і змастіть його олією. Переконайтеся, що вся поверхня яйця покрита тонким шаром олії.
Дайте покритим олією яйцям повністю висохнути на повітрі. Це може зайняти деякий час, але це важливо для наступного кроку.
Як тільки масло висохне, візьміть пачку паперових серветок. Загорніть кожне яйце окремо у паперові серветки, створивши навколо них захисний шар.
Загорнувши кожне яйце, помістіть його в кошик чи контейнер. Переконайтеся, що яйця розташовані обережно, щоб не розбитися.
Знайдіть прохолодне темне місце для зберігання яєць. В ідеалі зберігайте їх у холодильнику, щоб зберегти свіжість.
Дотримуючись цих інструкцій, олія створює захисну плівку навколо яєць, захищаючи їх від впливу навколишнього середовища. Зберігання їх у темному прохолодному місці, особливо в холодильнику, допоможе зберегти їхню свіжість протягом тривалого періоду, від 70 до 90 днів.
Читайте також:
І навіть борошно не потрібне: рецепт справжньої сирної запіканки, яку раніше давали у дитячому садку