Бутерброди на сніданок це буквально традиція багатьох українців, адже готується швидко, а насичує на тривалий час.

Але чому б і тут не урізноманітнити своє мене і скуштувати бутерброд не просто із сиром чи ковбасою. Ми знайшли унікальний бабусин рецепт бутербродів з цибулею, які можуть посоперничати із найсмачнішою піцою.

Бутерброди з цибулею, кадр з відео
Бутерброди з цибулею, кадр з відео

Інгредієнти:

Хліб;
Молоко – 100 мл;
Сосиски - 2 шт.;
Цибуля - шт.;
Сир - 150 г;
Часник - 2 зубчики;
Сіль - ⅓ ч.л.;
Паприка;
Яйце - 1 шт.;
Кріп — пучок.

Приготування бутербродів цибулі:

1.Розбиваємо в миску яйце, солимо, посипаємо паприкою, натираємо до нього зубчик часнику, вливаємо 50 мл молока. Нарізаємо дрібно цибулю, натираємо на великій тертці сир та сосиски.

2.Викладаємо до яйця сир та цибулю, перемішуємо. Додаємо в суміш сосиски та молоко, знову перемішуємо. Шинкуємо кріп, висипаємо в масу, змішуємо. Скибочки хліба занурюємо в суміш, щоб хліб просочився нею.

3. хліб на лист, застелений пергаментом. На шматочки кладемо масу цибулі, випікаємо при 200 градусах 20 хвилин.

Читайте також:

Наступного дня вони ще смачніші: секретний рецепт пиріжків із щавлем.

Хитрощі італійської кухні: як правильно варити спагетті і чому їх не варто ламати.

Взимку ви насолоджуватиметеся найсмачнішими голубцями: як правильно заготовити капустяне листя в банках.