Таку аджику ви точно не куштували! Кабачково-яблучна аджика з солодким перцем - це зовсім нове для ваших смакових рецепторів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати заготівлю за рецептом кабачково-яблучної аджики із солодким перцем читайте у нашому матеріалі.
Для приготування заготовки за рецептом кабачково-яблучної аджики із солодким перцем нам знадобиться:
- Кабачок — 5 кг
- Перець болгарський - 1 кг
- Перець червоний пекучий - 200 г
- Часник - 200 г
- Яблуко - 1 кг
- Морква - 1 кг
- Олія - 500 мл
- Оцет - 125 мл
- Цукор - 200 г
- Сіль - 100 г
Спосіб приготування заготовки за рецептом кабачково-яблучної аджики з солодким перцем:
Для початку приготування заготовки за рецептом кабачково-яблучної аджики з солодким перцем ми омиваємо та очищаємо всі необхідні овочі та фрукти. Однак, хочу зазначити, що при використанні гіркого перчика в даному випадку аджика набуває досить гострого смаку.
Далі для приготування заготівлі за рецептом кабачково-яблучної аджики із солодким перцем ми пропускаємо всі інгредієнти через м'ясорубку, при цьому інтенсивність кольору аджики залежить від соковитості та насиченості болгарського перцю.
Потім в кабачково-яблучну аджику з солодким перцем ми додаємо олію, цукор, оцет і сіль, щоб збалансувати смак і надати специфічних відтінків.
Кабачково-яблучну аджику із солодким перцем варимо справжнім вогником протягом 2 годин, після чого акуратно розкладаємо по стерильним баночкам. У кожну 0,5-літрову баночку під кришку додаємо 1 чайну ложку оцту, щоб зберегти свіжість та аромат, потім закочуємо та укутуємо із турботою.
А тепер залишається трохи залишити кабачково-яблучної аджики із солодким перцем для дегустації, щоб насолодитися унікальним смаком свіжої аджики.
Читайте також:
Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом
Такої принади ви ще не куштували: рецепт домашньої ковбаси в харчовій плівці
Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи