Цей простий, але неймовірно смачний рецепт хрумкої та соковитої капусти на зиму з аспірином дозволить вам насолодитися ароматом та хрумким смаком капусти, приготовленої в домашніх умовах. Будь то сніданок, обід чи вечеря, ця заготовка стане ідеальним доповненням до вашого столу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати закуску за рецептом хрусткої та соковитої капусти на зиму з аспірином читайте у нашому матеріалі.
Для приготування закуски за рецептом хрумкої та соковитої капусти на зиму з аспірином нам знадобиться (на 1 банку):
- капуста білокачанна - 250 г
- окріп - 300 мл
- аспірин - 1 шт
Спосіб приготування закуски за рецептом хрумкої та соковитої капусти на зиму з аспірином:
1. Візьміть свіжу вилочку капусти вагою близько 800 грамів і наріжте її на тонкі смужки для хрумкої та соковитої капусти на зиму з аспірином.
2. Розділіть нарізану капусту на три рівні порції приблизно по 650 грамів кожна. Для цього можна використовувати кухонні ваги або орієнтуватися на око.
3. Щільно покладіть капусту в стерилізовані банки. При цьому намагайтеся ущільнити капусту, щоб отримати компактну заготовку у вигляді хрусткої та соковитої капусти на зиму з аспірином.
4. На кожен шар капусти покладіть пігулку аспірину. Цей інгредієнт допоможе зберегти капусту свіжою та хрусткою протягом тривалого часу.
5. Залийте окропом кожну банку з хрусткою та соковитою капустою на зиму з аспірином, щоб повністю покрити капусту. Зверніть увагу, що окріп має бути чистим і свіжим.
6. Герметично закрийте банки з хрусткої та соковитої капусти на зиму з кришками аспірином або використовуйте спеціальні затискачі, щоб створити надійну герметичність.
7. Укутайте банки з хрусткою та соковитою капустою на зиму з аспірином у теплу ковдру або покладіть їх в одну ємність із гарячою водою. Це допоможе процесу заквашування хрумкої та соковитої капусти на зиму з аспірином та повного остигання заготовки.
8. Залиште банки з хрусткою та соковитою капустою на зиму з аспірином у теплі та остудіть їх повністю. У цей час відбувається процес ферментації і капуста дозріватиме, збагачуючись смаком.
Після повного остигання банки з хрусткою та соковитою капустою на зиму з аспірином можна зберігати в холодильнику або в прохолодному місці.
Тепер у вас є власна домашня заготівля з капусти, яку можна використовувати у різних рецептах. Насолоджуйтесь її свіжим смаком та багатим ароматом прямо у себе вдома!
Читайте також:
З'їжте з ранку та ще й на роботу понесете: рецепт овочів з яйцем, запечених у звичайній булочці
Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи