Приготуйте неповторні пишні курячі котлети по-єврейськи, які не залишать байдужими навіть найвишуканіших гурманів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом пишних курячих котлет по-єврейськи читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом пишних курячих котлет по-єврейськи нам знадобиться:
- Куряче філе - 350 грам
- Яйця – 4 штуки
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець - за смаком
- Рослинна олія - 50 мл
Спосіб приготування страви за рецептом пишних курячих котлет по-єврейськи:
Для початку приготування курячих пишних котлет по-єврейськи візьміть свіже куряче м'ясо і пропустіть його через м'ясорубку, щоб отримати дрібну фаршову консистенцію для пишних курячих котлет по-єврейськи.
Потім розділіть білки та жовтки яєць для пишних курячих котлет по-єврейськи. Відокремте жовтки і додайте їх до курячого фаршу. Щедро посоліть і поперчіть фарш для пишних курячих котлет по-єврейськи на свій смак.
Ретельно добре перемішайте все для пишних курячих котлет по-єврейськи, щоб спеції й жовтки рівномірно розподілилися.
В окремій мисці збийте білки з невеликою щіпкою солі до утворення білої густої піни. Поступово додайте збиті білки до фаршу, акуратно і повільно помішуючи, починаючи з країв і рухаючись до центру. Головна мета – зберегти легкість та легкість маси для пишних курячих котлет по-єврейськи.
Нагрійте сковороду з невеликою кількістю олії, щоб вона була гарячою. За допомогою ложки набирайте повітряний м'ясний фарш для пишних курячих котлет по-єврейськи й опускайте його на розпечену сковороду.
Обсмажте пишні курячі котлети по-єврейськи з обох боків до золотистого кольору, щоб вони отримали апетитну та апетитну скоринку.
Подавайте пишні курячі котлети по-єврейськи відразу ж, поки вони гарячі, супроводивши їх будь-яким відповідним гарніром або соусом. Смачного! Тепер ваш обід або вечеря будуть по-справжньому незабутнім і унікальним.
Читайте також:
Такі ласощі ви робитимете кожні вихідні: рецепт соковитої курки японською
Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт фаршированого батона з м'ясом, помідорами та огірком
Як заморозити помідори на зиму, щоб вони були прямі як з грядки