складові
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяБаклажани 1 кг
Болгарські перці 1 кг
Помідори 1 кг
Цибуля 2 шт.
Печериці 1 кг
Часник 6-8 зубчиків
Сіль 2 ст. ложки
Цукор 150 г
Чорний перець горошком до смаку
Рослинна олія 180-200 мл
Оцет 9%-й 180 мл
Баклажани наріжте середніми шматочками, а перці, помідори та цибулю – дрібнішими.
Печериці наріжте пластинками або шматочками. Часник посікти ножем або пропустіть через прес.
Викладіть у каструлю гриби та овочі (крім часнику). Додайте сіль, цукор, чорний перець, олію та оцет, перемішайте.
Доведіть до кипіння та варіть 15–20 хвилин. Закиньте часник та готуйте ще 10 хвилин.
Розкладіть салат зі стерилізованих банків і закатайте. Переверніть, укутайте та остудіть. Зберігайте у прохолоді.
Читайте також:
Тільки відвернулися, а його вже немає: рецепт пирога зі свіжими баклажанами, сиром та яйцями
Захочеться хапати одразу двома руками: рецепт ніжних млинців із баклажанів із картоплею
Ця насолода готується в мікрохвильовій печі: рецепт баклажанів з курячим фаршем і сиром
І під картоплю, і просто з хлібом: рецепт заготівлі на зиму з баклажанів "12 негренят"