Деякі українські знаменитості з початком повномашстабної війни відклали свою артистичну діяльність та пішли захищати Батьківщину.

Серед них Тарас Тополя, Коля Серга, Андрій Хливнюк (Бумбокс), Диніель Салем, а також екс-лідер гурту Тартак Олександр Положинський. Якраз останній і висловився про інші зірки, які уникають військової служби.

Олександр Положинський, фото із соцмереж артиста
Олександр Положинський, фото із соцмереж артиста

Музикант переконаний, що під час війни повинні служити всі. На його думку, саме так буде слушно. Крім того, таким чином громадяни показують свою відданість країні. Артист додав, що, звісно, ​​не кожен наважиться брати участь у бойових діях. Втім, в армії є чимало небойових посад, де також потрібні люди.

"На мою думку, всі громадяни України в умовах такої великої війни повинні пройти службу. Це б показало, що країна не байдужа всім громадянам, і відновила б справедливість у суспільстві. Одні люди добровільно чи під тиском обставин стали до лав ЗСУ і зараз є заручниками обставин, бо не озвучують чітких термінів служби з одного боку, а з іншого — люди з громадянського життя не бажають захищати Батьківщину у ЗСУ .

ВСУ. Фото: скріншот Youtube-відео
ВСУ. Фото: скріншот Youtube-відео

Виконавець також додав, що це стосується не лише зірок, а й державних чиновників. Також артист вважає, що у майбутньому, щоб отримати роботу в державному та політичному секторах, необхідно спочатку пройти службу у лавах ЗСУ.

Читайте також:

Тіна Кароль розповіла про шлюб із олігархом: вийшла б заміж і за бідного .

Тарас Тополь показав , як виглядає його дружина-красуня: посмішка просто зачаровує .