Всі ми хочемо якнайшвидше досягти перемоги у війні з росією і продовжити жити своїм життям з пам'яттю про те, хто і як нас захищав.

Наразі команда Володимира Зеленського готує мирний план, який буде представлений на найближчому саміті Світу. Вже відомо, що у ній буде 5 пунктів. До речі, Андрій Єрмак говорив, що там є і пункт про вступ України до НАТО.

Андрій Єрмак. Фото: YouTube
Андрій Єрмак. Фото: YouTube

У цей час Володимир Зеленський повідомив, що кінець війн ближче, ніж усім здається. Про це він розповів у інтерв'ю ABC News.

"План перемоги - зміцнення України. Тому ми просимо наших друзів, наших союзників зміцнити нас. Це дуже важливо. Я думаю, що ми ближче до світу, ніж ми думаємо. Ми ближче до кінця війни" , - сказав Зеленський.

Також президент заявив, що російський диктатор Володимир Путін "боїться" Курської операції, тому що не може захистити свою територію.

"Це правда. Він дуже боїться. Чому? Тому що його люди побачили, що він не може захистити, що він не може захистити всю свою територію" , - зауважив Зеленський.

Розбомблена колона Росії в Курській області, кадр з відео
Розбомблена колона Росії в Курській області, кадр з відео

Глава держави заявив, що лише з "сильної позиції" Україна може "підштовхнути путіна до припинення війни".

Читайте також:

Не буде поразки ні України, ні Росії: чеський президент попросив Зеленського бути реалістичним .

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо".

Тепер і росіяни відчують війну: лише за одну ніч по Росії вдарили понад 100 безпілотників.