Продукти (на 2 порції):

  • сир - 100 г;
  • сир сулугуні – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • молоко кисле (або кисле молоко) - 200 мл;
  • борошно – 160 г;
  • масло вершкове (для смаження) - 20 г;
  • розпушувач – 8 г;
  • сіль - 1 щіпка.

У глибокій мисці до сиру додаємо яйце і щедру щіпку солі. За допомогою ложки потрібно зробити так, щоб із сиру та яйця вийшла однорідна суміш. Однак, якщо в ній будуть маленькі грудочки сиру, зовсім не страшно.

Далі потрібно додати кисле молоко та перемішати. Після цього додаємо борошно, що просіює, і розпушувач.

Ще раз все потрібно добре перемішати - повинно вийти тісто по консистенції як на оладки.

Сулугуні натріть на великій тертці і додайте|добавляйте| в тісто.

У сковороді невеликого діаметру (18-20 см) розігріваємо вершкове масло (10 г) та викладаємо туди половину сирного тіста, розрівнюючи поверхню.

Смажимо коржик під кришкою на вогні трохи вище середнього приблизно 6 хвилин.

Потім коржик за допомогою лопатки потрібно акуратно перевернути на інший бік. Смажимо знову під кришкою тепер уже на середньому вогні ще близько 5 хвилин.

Таким же чином потрібно посмажити на олії другий коржик з тіста, що залишилося.