Капусту потрібно промити, видалити верхнє листя і вирізати качан. Нарізаємо капусту середніми кубиками.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДалі в сковороду потрібно налити олію і розігріти. Викладаємо туди капусту, додаємо чорний перець. За бажання можна додати й інші спеції.
Моркву мою, чисту і її потрібно натерти на великій тертці. Викладаємо моркву в сковороду з капустою, перемішуємо.
Капусту потрібно посолити і влийте 50 мілілітрів води. Закрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні протягом 25 хвилин. Слідкуйте, щоб не пригоріло.
Рис ретельно промийте кілька разів, поки вода не залишатиметься прозорою і всипте в сковороду з капустою та морквою.
Додайте до рису з капустою томатну пасту.
Поперчіть все.
Додати лавровий лист і довести до кипіння. Закрийте кришкою та готуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин.
Вимкніть вогонь і, не відкриваючи кришку, залиште на 10 хвилин.
Читайте також:
Найкраще не працювати: церковне свято 8 березня. Що не можна робити у цей день
Оригінальна закуска "два в одному": рецепт курячих котлет із солоними огірками
Краще їх не викидати: кілька способів повторного використання чайних пакетиків