Невідомий літаючий об'єкт був помічений під Петербургом 28 лютого. Громадянські літаки облітали місто, а підняли в небо винищувачі.

Судячи з сервісу Flightradar, цивільні літаки не наближаються до Санкт-Петербурга.

Повідомлялося, що повітряний простір у радіусі 200 кілометрів навколо петербурзького аеропорту Пулково закрито до 13:20.

"Інформуємо про введення тимчасового обмеження повітряного простору до 10:20 UTC (+3 години по мск) у районі, обмеженому колом радіусом 200 кілометрів, на всіх висотах. Просимо вас використовувати альтернативні маршрути польотів та забезпечити запас палива. Інформація про відміну буде доведена додатково ", - заявили представники влади.

Якоїсь миті затримки в Пулковому почали накопичуватися.

Зокрема, було затримано рейси до Москви, Сочі, Нижнього Новгорода, Калінінграда, Кіровська. Як заявив офіційний представник компанії Сергій Старіков, усім пасажирам затриманих рейсів надано всі необхідні послуги.

Версії НП – від офіційних навчань до «віртуального» НЛО.

Станом на 12:05 відомо, що перший літак злетів до Пулкова після закриття. Це рейс до Єкатеринбурга.

Зазначимо, що також безпілотники, начинені вибухівкою, у ніч проти 28 лютого 2023 року були помічені в Краснодарському краї. Ріс ЗМІ заявили про атаку нафтобази "Роснефти". Як пише Baza, сталося кілька вибухів на території нафтосховища - безпілотники пошкодили будівлю бойлерної поряд із нафтосховищем у Туапсі.

Читайте також:

Путіну настав кінець: ракет більше немає, Кремль уже в паніці

Це знамення: У Криму стався сильний землетрус. Перші подробиці

Путін збожеволіє: Грузія піднесла потужний сюрприз