Для тіста:

Для поливки:

Важливо!

  • Чим жирніше взяти молоко, тим ніжнішими будуть млинці.
  • Борошно має бути високоякісним. Його обов’язково треба просіяти, щоб наситити киснем і млинці вийшли ще більш повітряними.

Для приготування тіста змішуємо всі складові крім борошна - розмішуємо до однорідності, а потім поступово вводимо 250 г борошна, активно помішуючи. Це допоможе отримати тісто без грудочок.

Розігріваємо пательню на великому вогні, а потім робимо середній. І млинці можна починати смажити. Робиться це без олії, особливо, якщо сковорода з антипригарним покриттям.

Для медової заправки необхідно вичавити у миску сік половини лимона, додати 2 ст. л. меду і 1 ч. л. кориці та ретельно все перемішати. Переливаємо суміш у невеликій сотейник, додаємо 3 шт. бодяну і потихеньку, на дуже маленькому вогні необхідно уварити рідину до більш в'язкого стану.

Тепленькою заправкою поливайте млинці й можна подавайти до столу.

Читайте також:

Таке подавали панам: як приготувати в духовці м'ясо по-селянськи з картоплею та яйцями

Такого ви ще не куштували: рецепт картопляних кульок із сиром у фритюрі

Швидко та дуже ситно: рецепт вівсяного млинця з сиром та помідорами. Обов'язково спробуйте