Україна не дасть просунутися окупаційним військам ні зараз, ні навесні. Але ближче до роковин початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, все частіше згадується можливість розгортання більш масштабних військових дій на лінії зіткнення.

Однак у росіян починається паніка, адже в Україну везуть багато потужної західної військової техніки, яка дозволить розвалити хвалену другу армію світу. Одним із яскравих панікерів є колишній ватажок самопроголошеної "ДНР" Ігор Гіркін-Стрілков.

Докладніше про це інформує Главред.

Повідомляється, що російський бойовик істерить щодо того, що сепаратистські сили на Донбасі очікують на крах до травня 2023 року.

Гіркін-Стрєлков упевнений, що для зміни ситуація на фронті у бік окупантів необхідно наступати вже вчора. Нібито, залишилося 2-3 тижні для вдалого наступу - далі воювати вже не буде чим. Крім цього, у російській армії багато інших, не менш важливих проблем, таких як велика кількість поранених військовослужбовців, відсутність належних виплат солдатам та багато іншого.

"Березень на території півдня Росії, "Новоросії" та "Малоросії" - це дуже проблемний місяць... Тут питання в тому, що робитимуть наші? 2-3 тижні залишилося на проведення активних операцій на фронті", - зазначив бойовик .

Читайте також: