Ресторанні страви – це не зовсім складно, якщо знаєш, що і як робити, і якість продуктів відповідає досить високому рівню.

Детальний рецепт крутої страви з пшеницею, індичкою та буряком дає сайт klopotenko.com.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування :

Попередньо необхідно замочити пшеницю в холодній воді на ніч або на 8 годин.

Коли пшениця буде готова, потрібно приступати до приготування. Для початку потрібно зачистити 100 г філе індички від плівок та зайвого жиру, перекласти в миску та засипати сіллю. Залишаємо м'ясо на годину для маринування. Це потрібно, щоб із м'яса вийшла вся рідина. Запікаємо 30 хвилин у розігрітій до 100 градусів духовці.

Злийте воду з пшениці, перекладіть у каструлю, залийте рідиною, посоліть до смаку і варіть годину до готовності.

Необхідно поставити варитися або запікатися один середній буряк.

Індичку промиваємо від солі під проточною водою, обсушуємо паперовим рушником, а потім герметично загортаємо в харчову плівку.

Перекладаємо у форму для запікання, заливаємо водою, щоби повністю покривало м'ясо. Після цього ставимо форму в духовку на 2 години за температури 100 градусів.

Після цього робимо попкорн із гречки. На сухій сковороді потрібно підсмажити 5 г сухої гречки. У сотейник влийте 200-250 г соняшникової олії і дочекайтеся, щоб вона підігрілася. Після всипаємо зі сковороди гречку в олію, тоді кожне зернятко вибухне, як це відбувається із зернами кукурудзи. Після того як більшість зерен "вибухнула", слід перекласти гречку на паперовий рушник, щоб воно ввібрало всю олію.

Можна ще приготувати два яйця пашотів. Паралельно робимо соус бер нуазет. На сковороді розтопіть 20 г вершкового масла|мастила| 82,5%.

Коли звариться пшениця і готова індичка, необхідно всипати в каструлю 50 г вівсянки пластівцями і 50 г плющеної вівсянки. Залийте 200 мл води та доведіть до кипіння. Потім злийте воду з пшениці і додайте відварені зерна в каструлю до вівсянки, влийте 50 мл 33% вершків і соус бер нуазет. Варіть на середньому вогні до готовності плющеної вівсянки.

Після того, як страви всі інгредієнти готові, потрібно розкласти пшеницю на дві тарілки. Зверху на суміш каш викладіть шматочки відвареного буряка, порізану індичку пастрами, яйця пашот і руками покришіть 50 г бринзи.

Читайте також: