Кипарис

Хоча кипарис і відомий своїми чудовими властивостями, адже він захищає повітря від шкідливих бактерій і насичує його киснем, проте в його будинку тримати не можна. Цю рослину називають цвинтарною, тому, за народними прикметами, тримати її вдома – значить спричинити смерть. Кіпаріс має великий зв'язок зі світом мертвих, тому що притягує до себе неспокійні душі, які можуть забрати вас із собою.

Сансевієрія

Ця кімнатна рослина має багато іронічних назв, таких як «мова диявола», «тещина мова», адже там де вона є, люди стають «гострими на мову». Сансевієрія є причиною багатьох сварок, чвар, пліток і гніву. Тому її не можна тримати вдома, а також ставити в офісі на робочому місці, оскільки сансевієрія спричинить багато зірваних переговорів.

Діффенбахія

Одна з найпоширеніших назв цієї рослини - «квітка безшлюбності». Його власниця може стати приреченою на самоту, сама того не розуміючи. Діффенбахія випромінює негативну енергетику, тому є основою руйнування шлюбу та провокує неприємності у сім'ї.

Плющ

Плющ є небезпечним для сімейного життя, тому не рекомендується тримати його вдома, особливо самотнім дівчатам. Він любить втягувати в себе чоловічу енергетику, тому будинок, де є плющ, чоловіки оминають. Чим рясніша ця рослина і чим темніше у нього листя, тим небезпечнішим він стає. Також плющ вважається енергетичним вампіром. Так, безперечно, він поглинає всю негативну енергію, але коли «їжі» стає недостатньо, йдуть і позитивні емоції.

Читайте також:

Насолода для всієї родини: рецепт пирога з рисом та рибними консервами

Побалуйте себе та близьких: рецепт ніжного гарбузового пирога з сирним кремом

Повітряні та ніжні: як зробити ідеальне тісто на кефірі для вареників. Рецепт