Інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 300 г буряка;
- 400 г болгарського перцю;
- 4 зубчики часнику;
- 2 ст.л оливкового масла;
- 100 г волоських горіхів;
- сіль;
- чорний перець;
- хліб;
- моцарела;
- бальзамічний оцет;
- мікрогрін для прикраси.
Буряки потрібно добре вимити від бруду або піску, загорнути у фольгу і відправити в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів духовку приблизно на годину - півтори. Разом із буряком у формі запікаємо перці та почищений часник.
Запечені овочі чистим.
Викладаємо всі продукти у чашу блендера, а також подрібнені горіхи та спеції. Все потрібно подрібнити до гладенького однорідного пюре.
Обов'язково спробуйте паштет на смак, можливо не вистачає гостроти або пікантності - тоді потрібно додати спеції за смаком.
Паштет із буряків найкраще подавати на скибочках свіжого хліба, крекерах, грінках. а при подачі його можна прикрасити свіжою зеленню, наприклад, петрушкою, кінзою або мікрогрином і збризкати бальзамічним оцтом.
Читайте також:
Це смак оцінять навіть діти: як приготувати курячі серця у сметанному соусі.
Верх блаженства: рецепт йогуртового десерту з вершками, медом та горіхами
Насолода для всієї родини: рецепт пирога з рисом та рибними консервами