Інгредієнти:

  • 300 г буряка;
  • 400 г болгарського перцю;
  • 4 зубчики часнику;
  • 2 ст.л оливкового масла;
  • 100 г волоських горіхів;
  • сіль;
  • чорний перець;
  • хліб;
  • моцарела;
  • бальзамічний оцет;
  • мікрогрін для прикраси.

Буряки потрібно добре вимити від бруду або піску, загорнути у фольгу і відправити в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів духовку приблизно на годину - півтори. Разом із буряком у формі запікаємо перці та почищений часник.

Запечені овочі чистим.

Викладаємо всі продукти у чашу блендера, а також подрібнені горіхи та спеції. Все потрібно подрібнити до гладенького однорідного пюре.

Обов'язково спробуйте паштет на смак, можливо не вистачає гостроти або пікантності - тоді потрібно додати спеції за смаком.

Паштет із буряків найкраще подавати на скибочках свіжого хліба, крекерах, грінках. а при подачі його можна прикрасити свіжою зеленню, наприклад, петрушкою, кінзою або мікрогрином і збризкати бальзамічним оцтом.

Читайте також:

Це смак оцінять навіть діти: як приготувати курячі серця у сметанному соусі.

Верх блаженства: рецепт йогуртового десерту з вершками, медом та горіхами

Насолода для всієї родини: рецепт пирога з рисом та рибними консервами