Круасани їдять у Франції на сніданок, обід та іноді на вечерю, можливо, тому у нас ця випічка асоціюється з романтичною країною моди та вина.

Круасани з беконом

Інгредієнти:

  • тісто листкове – 1 упаковка
  • бекон – 200–300 г
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • кунжуть за бажанням

Спосіб приготування:

У невеликій кількості рослинної олії обсмажте до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю.

Потім додайте дрібно|мілко| нарізаний бекон, перемішайте і потримайте на вогні хвилин 5.

Пласт листкового тіста розріжте на трикутники, покладіть начинку, загорніть.

Зверху змастіть яйцем або молоком, посипте кунжутом і відправте в розігріту до 200 ° С духовку на 15 хвилин.

Круасан з тунцем, салатом та томатом

Інгредієнти:

  • 1 круасан
  • 3-4 листя салату
  • 1 помідор
  • 100 г тунця у власному соку
  • майонез чи йогурт - за смаком

Приготування:

  1. Наріж помідори тонкими кружальцями, салат крупно порви пальцями.
  2. Розріж круасан уздовж, змасти майонезом чи йогуртом.
  3. Виклади в середину круасану листя салату, на нього тунець та помідори. Круасани з моцарелою

Інгредієнти:

  • 1 уп. листкового тіста
  • 1 уп. моцарелли
  • 1 яйце
  • борошно для розкочування

Приготування:

Розкатай тісто товщиною 0,5 см, наріж трикутниками і біля широкого боку в центрі зроби надріз.

Моцареллу наріж шматочками, виклади на трикутник тіста і зверни рулетом від широкої сторони до вузької.

Виклади на лист, застелений пергаментним папером, накрий рушником і постав у тепле місце, щоб заготовки підійшли і збільшилися в обсязі.

Змасти круасани яйцем, постав для випікання в духовку, розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин.

Читайте також:

Знову подорожчання: магазини підвищують ціни на яйця, олію та борошно

Насолода для всієї родини: рецепт пирога з рисом та рибними консервами

І навіть звичайна картопля: названо топ продуктів, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі