Секретар РНБО України з 3 жовтня 2019 року, а також український державний та політичний діяч Олексій Данилов попередив про те, що путінські окупанти можуть розпочати масштабний наступ у двох напрямках, не рахуючи Луганської та Донецької області. Так, ворог має намір захопити дедалі більше територій України.

Відповідну публікацію було оприлюднено на порталі новин «comments»

Український чиновник попередив, що окупанти можуть піти в атаку в Харківській чи Запорізькій області. Це відбуватиметься при тому, що ворог уже зосередив величезні сили у Донецькій та Луганській областях.

Секретар РНБО Олексій Данилов наголосив на тому, що такий поворот подій цілком імовірний. Він також попередив, що все залежатиме від ЗСУ та від того, як вони будуть давати відсіч окупантам.

Крім цього, міський голова Луганська зазначив, що така висока ефективність окупантів буде через те, що незабаром - річниця повномасштабного вторгнення Росії. Так, Кремлю конче необхідно продати хоч якусь «перемогу» російському населенню.

Також Олексій Данилов заявив, що росіяни дуже схильні до символізму та дуже люблять його. А це означає, що до річниці повномасштабного вторгнення Росії варто очікувати жорстокого протистояння.

Читайте також:

Навіть у період інтенсивної мобілізації: людей із цими захворюваннями не беруть на війну. перелік

Наступ з Білорусі та ракетні атаки: військовий експерт розповів, що Росія готує для «подарунку» у річницю війни

Путін вже змушений просити про переговори: що розповів Арестович про плани Кремля та падіння армії РФ