Англійці кажуть "All's fair in love and war", що означає "у коханні та на війні всі засоби хороші". От тільки якщо Росія справді дозволяла собі будь-які методи терору українського населення у 2022 році, то зараз, коли свій контрнаступ готує українська сторона, кремлівська верхівка вибухнула загрозами. Ще б пак, США пообіцяли Зеленському далекобійні ракети ATACMS для комплексів HIMARS, а також авіаційні засоби поразки. Тепер про те, що таке страх, довідалися й росіяни.

Так, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв вдався до погроз, застерігаючи від ударів ЗСУ із західного озброєння територією Росії.

Медведєв заявив для журналістів пропагандистської агенції РІА-Новини, що Росія не ставить перед собою жодних обмежень і залежно від характеру загроз готова застосовувати всі види зброї "відповідно до наших доктринальних документів, включаючи Основи ядерного стримування".

"У разі ударів Києва по Росії її відповідь може бути будь-якою, готові застосовувати всі види зброї. Відповідь Росії на удари по її території буде швидкою, жорсткою та переконливою", - залякує російський чиновник.

Читайте також:

Що не можна робити в понеділок, щоб не відвернувся успіх і щоб не залишитися без грошей

Путін цього не переживе: Україна отримає "повітряний щит", який захищає від будь-яких ракет

І це ми ще не починали: ЗСУ за один раз гримнули відразу три російські "пташки"