Складові:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- куряче філе 400 гр;
- панірувальні сухарі 100 гр;
- чіпси 20 гр;
- олія 100 мл;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- пшеничне борошно 100 гр;
- курячі яйця 1 шт.
М'ясо необхідно очистити від шкіри та кісток і порізати на невеликі шматочки завтовшки близько 1 см. Заготовки роблять довгастими або овальними, а для дітей можна сформувати фігурки.
Для нагетсів зазвичай використовують куряче філе або грудку. Однак ті, хто любить пожирніше, можуть взяти стегна.
Курячі яйця розбиваємо у глибоку ємність. Їх потрібно збити вилкою або віночком у пишну піну приблизно 1-2 хвилини. Сильно збивати не потрібно, потрібно просто якісно перемішати жовтки з білками.
Чіпси з будь-яким смаком подрібніть руками, помістивши у невеликий пакетик. Можна використовувати кулінарний молоточок, але тоді помістіть пакетик з чіпсами в додатковий пакет, щоб паніровка не розлетілася по робочій поверхні.
Змішуємо в глибокій ємності подрібнені чіпси з панірувальними сухарями - така паніровка після обсмажування стає хрумкою, смачною та яскравою на вигляд.
Опускаємо шматочки курки спочатку в муку, потім в яйце, а далі в сухарі.
Обсмажте нагетси з одного боку близько 2-3 хвилин на середньому вогні, переверніть і обсмажте ще 2-3 хвилини.
Зазвичай нагетси подають з майонезом та кетчупом, але ви можете вибрати будь-який інший соус - від кисло-солодкого до гострого. Прикрасьте закуску листям салату та іншою зеленню. На гарнір відмінно підійде картопля, рис чи спагетті.
Читайте також:
Страва з душком: як правильно смажити рибу, щоб не було неприємного запаху по всій квартирі
Кришталево прозорий та смачний: як приготувати холодець без плівки з жиру
Рецепт домашнього тірамісу: тепер ви не підете у кафе заради цього десерту