З моменту початку активних бойових дій на території України лідер Білорусі намагається всидіти на двох стільців - і українцям він "брат" (а Володимиру Зеленському майже "батько"), і товаришу Путіну Лукашенку - товариш, соратник, колега та друг.

Майже рік Лукашенко вдало лавірує. Але так буде не вічно, і він це розуміє, як ніхто інший. А тому глава РБ усвідомлює те, що є метою для російських спецслужб.

Докладніше про це повідомляє інформаційне агентство ASPI.

Заступник начальника Головного управління розвідки Вадим Скибіцький заявив, що президент Білорусі Олександр Лукашенко усвідомлює серйозність свого становища. Мало того, він готовий на все, щоб зберегти своє життя та життя своїх близьких.

"Він готовий віддати все, що має", - заявив представник ГУРу.

Розвідник наголосив, що всупереч переживанням, які мучать Лукашенка, він продовжує грати свою роль. І вже зараз він активно посилює свою охорону. А деякі інсайдери стверджують, що Бацька змінив обслуговуючий персонал, який його оточує, і навіть кухарів.

"У нього є сім'я, у нього є бізнес. І події, пов'язані з міністром закордонних справ... Він багато чого змінив у своїй особистій охороні, посилив засоби безпеки. Він розуміє, що є однією з цілей Російської Федерації. І тому йому важко", – зазначив Скибицький.

Читайте також: