Секонд-хенд – найпоширеніший спосіб придбання речей. Ще б пак, там можна знайти якісні брендові речі за справжні копійки. Ось тільки багато хто не враховує, що вживані речі можуть завдати чимало неприємностей своїм новим господарям, оскільки вони здатні зберігати негативну енергетику та руйнувати біополе. Крім того, такі речі можуть стати справжніми талісманами бід та неприємностей.

Люстерко

Дзеркала здатні вбирати енергію та віддавати її назад у простір. На думку езотериків, дзеркала є порталами між двома світами. Тому розбиті дзеркала потрібно негайно викидати, а купувати старі – не можна. Це стосується будь-яких меблів, де є дзеркало.

Часи

Годинник зберігає пам'ять своїх власників і купувати таку річ б/в - це впустити в своє життя абсолютно чуже. У вас можуть початися неприємності, про які ви навіть і подумати не могли.

До речі, якщо годинник зупинився прямо у вас на очах, це може вважатися поганим знаком - не запам'ятовуйте вказаний на них час, повністю опустіть його у воду на ніч, а вранці винесіть на смітник. Ще можна розібрати їх і винести окремими частинами.

Дорогоцінності та прикраси

Такі предмети сильно вбирають енергетику, особливо негативну. Їх не можна не те, що купувати з рук, а й навіть позичати у знайомих на якийсь час. Зняти негатив із прикрас дуже складно, особливо, якщо вони з металу чи дерева.

Ляльки

На секонд-хенд часто продають дитячі іграшки. І якщо дерев'яні іграшки або іграшки із пластику ще можна вимити з миючим засобом, то плюшеві іграшки часто стають розсадником пилових кліщів, плісняви ​​та бактерій.

Крім того, ляльок часто використовують для різних змов та псування, тому вони і виявляються часто на смітниках або потрапляють на ринки б/в. Принести додому таку іграшку – поселити горе до хати.

Невдалий одяг

Не купуйте одяг б/у, який не сів на вас на відмінно з надією на те, що ви зможете його перешити або покращити.

Киньте надії, що колись ви її якось покращите. Такі речі не принесуть абсолютно ніякої радості, а в майбутньому спокійно ходити в них навряд чи вдасться: розтягнеться, то порветься.

До речі, щоб прибрати негатив із одягу із секонд-хенду, потрібно замочити його в солоній воді, а потім ретельно випрати.

Читайте також:

Починається крах Путіна: Зеленський вже звернувся з вітаннями

Притягла свою кошлату «зайку» до бару: рум'яна Даша Астаф'єва в трендовій спідній білизні трохи переборщила з одкровеннями

Так готували наші бабусі в СРСР: народний рецепт смачних макаронів по-флотськи