Ні для кого не секрет, що люди дуже часто тягнуться до спиртного, бажаючи розфарбувати похмурі будні у святкові кольори. Ось тільки іноді все це може стати трагедією. І ситуація у зоопарку "Чудовий" у селі Борисівка у Приморському краї тому підтвердження.

Так, стало відомо, що у Приморському краї Росії жінка у нетверезому стані підійшла близько до вольєра зі левом, який у результаті схопив її за руку. Росіянку дивом урятували працівники зоопарку.

Про інцидент повідомили російські пропагандистські канали Telegram у понеділок, 23 січня. Це сталося у місті Уссурійськ. Момент зняли на відео.

На кадрах видно, що жінка заради цікавості вирішила перелізти через бар'єр, незважаючи на попереджувальну табличку "За огорожу не заходити", що чітко видно на записі. І навіть крики працівників її не зупинили.

У результаті жінка впала і виявилася надто близько до вольєра з левом. Тварина кілька секунд не звертала на неї уваги, а потім накинулась на росіянку.

Працівники відтягли постраждалу від клітини та надали їй першу допомогу, після чого викликали швидку. Наразі вона перебуває у лікарні, медики намагаються врятувати їй зап'ястя.

"Ситуація жахлива, і ми дуже переживаємо за здоров'я людини. Зараз почнеться кримінальне розслідування цієї події. А поки що велике прохання до всіх: будь ласка, не відвідуйте місця, здавалося б, навіть абсолютно безпечні, під дією алкоголю", - заявили очевидці НП журналістам.

Події вже зацікавилася прокуратурою Уссурійська, яка взяла під контроль перебіг і результати дослідчої перевірки. Якщо будуть підстави, винних притягнуть до відповідальності, заявили у прес-службі регіонального відомства.

Читайте також:

Щось починається: росіяни масово біжать із Луганської області, навіть вивозять свої сім'ї до Росії

Лавров забув випити свої таблетки: у Росії пролунали благання про переговори з Україною. Росіяни обурені

Сховайте язик за зубами: Тетянин день 25 січня. Що не можна робити цього дня і що обов'язково потрібно зробити