У мережі з'явилася інформація, в якій повідомляється, що росіяни починають залишати територію Луганської області. Так, за словами Генерального штабу України, окупанти вже бояться виходити з тилу.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

Важливо повідомити, що путінські окупанти почали тікати з територій тимчасово окупованого Луганська, вони вирушають назад до Росії.

"Російська окупаційна адміністрація Луганська проводить евакуацію з міста на територію Російської Федерації сімей військовослужбовців другого армійського корпусу збройних сил РФ", - заявили у Генштабі ЗСУ.

Також інформується, що і в самій Луганській області поменшало російських окупантів, що може натякати на черговий «жест доброї волі».

"Стало практикою, що на передній край здебільшого вирушають мобілізовані російські військовослужбовці. Тоді, коли професійні військові намагаються всіма способами залишатися в тилу", - продовжила українська розвідка.

Окрім цього, варто нагадати, що український військовий експерт Олег Жданов говорив про те, що Росія почала зміцнювати кордони з Україною. Так, там почали з'являтися оборонні споруди. Олег Жданов наголошує, що це робиться виключно для російського населення, щоб підготувати його до тривалої війни з Україною, створюючи ефект небезпеки від ЗСУ.

Читайте також:

Перемога вже близько: на стінах біля російських казарм почали з'являтися написи "Слава ЗСУ!" Фото

І все ж таки в'язниця чи штраф? Юрист розповів, як покарають за те, що ви відмовилися взяти повістку

Нарешті Україна закриє небо від ракет: Маломуж розповів про потужну систему ППО