Відомо, що Міністр закордонних справ країни-терористки Росії Сергій Лавров несподівано заговорив про переговори з Києвом. Так, він вкотре «перевзувся», що викликало невдоволення у жителів РФ.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «obozrevatel»

Сергій Лавров раптово для всіх різко змінив свій підхід до війни на території України та заговорив про переговори. Так, він публічно заявив, що Росія готова йти на переговори з Києвом, щоб нібито зробити «жест доброї волі».

Важливо відзначити, що він не забув і згадати Захід, звинувачуючи його в тому, що Київ не сідає за стіл переговорів лише за вимогами західних партнерів України.

«Західні країни прямо говорять Києву, що домовлятися поки що рано», - видав шалену промову путініст.

Також він заявив, що Лавров робить Захід винним у тому, що на території України відбувається війна. Це вже нікого не дивує, звісно, ​​крім самих росіян.

Після того, як росіяни, які підтримують війну в Україні, дізналися про заяву Лаврова, вони буквально почали плюватися жовчю та писати токсичні коментарі. Всі путіністи в Росії вважають, що РФ принижується перед Україною, просячи переговорів.

Важливо відзначити, що у коментарях росіян можна побачити і «справжніх дипломатів», які знають, що відбувається насправді.

Читайте також:

"Зроблю все, що обіцяв": Лукашенко проговорився про секретні розмови з Лавровим щодо України

Церковний переворот: в УПЦ МП заявили про власність на храми Києво-Печерської лаври та почали загрожувати

Путін уже втрачає владу, країна приречена: Фейгін розповів, що коїться у Кремлі