Картоплю відварюємо до готовності приблизно за 20-30 хвилин.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВізьміть трохи картопляного тіста. Скачайте в кульку і приплюсніть, щоб вийшов коржик. У центр заготовки викладіть начинку та акуратно заліпіть краї. Так само сформуйте інші зрази.
У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажуйте зрази в маслі на середньому вогні, щоб вони добре підрум'янилися з обох боків.
Читайте також:
Дуже швидко та апетитно: рецепт незвичайного салату з крабовими паличками, яйцем та макаронами.
Які мандарини найсолодші і в яких немає кісточок: як це визначити
Простий лайфхак: як заточити в домашніх умовах терку, що затупилася.