Картоплю відварюємо до готовності приблизно за 20-30 хвилин.

Далі її потрібно остудити, натерти на дрібній тертці, а потім змішати з борошном, яйцями, рубаною зеленню, сіллю та перцем.
Сир та ковбасу натріть на великій тертці. Перемішайте, додайте подрібнений часник, трохи солі та перцю.

Візьміть трохи картопляного тіста. Скачайте в кульку і приплюсніть, щоб вийшов коржик. У центр заготовки викладіть начинку та акуратно заліпіть краї. Так само сформуйте інші зрази.

Злегка посипайте руки борошном, щоб картопляна маса не липла до них.

У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажуйте зрази в маслі на середньому вогні, щоб вони добре підрум'янилися з обох боків.

Читайте також:

Дуже швидко та апетитно: рецепт незвичайного салату з крабовими паличками, яйцем та макаронами.

Які мандарини найсолодші і в яких немає кісточок: як це визначити

Простий лайфхак: як заточити в домашніх умовах терку, що затупилася.