Однак часто люди стикаються з проблемами неприємного запаху з вигрібної ями. Насправді, в такому випадку слід замовити спеціальну машину, яка відкачує все, що знаходиться під туалетом. Але іноді цього зробити не надається можливо, чи немає потреби, а запах хочеться ліквідувати.

Для цього можна використовувати декілька простих засобів, які є у кожному будинку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Декілька поколінь зауважує, що відмінно позбудеться запаху з дачного туалету можна за допомогою звичайної харчової соди. Більше того, ефект триватиме аж до року. Справа в тому, що сода ліквідує бактерії, які провокують виникнення неприємного запаху.

Крім соди, можна використовувати тирсу деревини або золу, але слід використовувати після кожного відвідування туалету, що незручно з погляду практичності.

Ще добре підійде свіжоскошена трава, або бадилля від томатів або кропива, які здатні поглинати аміак і відлякувати мух. Але цей спосіб також вирішить проблему ненадовго і він можливий виключно у літній період,

Читайте також: