Спосіб приготування:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСпочатку займемося підготовкою овочів. Буряк слід вимити й запекти в духовці близько півтори години. Після закінчення часу буряк слід дістати, охолодити, почистити й нарізати соломкою. Ще слід замочити квасолю. Замочують у холодній воді на 1 годину, а потім потрібно злити воду.
Далі займемося ребрами. Для початку їх необхідно очистити від сухожиль і плівок, вимити й посолити. Після цього м'ясо потрібно запекти в духовці, додати лавровий лист, часник і чорний перець. Запікати потрібно протягом 20 хвилин за 180 градусів. Після цього м'ясо дістаємо, даємо охолонути й нарізаємо кубиками.
Робить засмажку. Моркву потрібно потерти на тертці, дрібно нарізати цибулю, 150 г баклажана порізати дрібними кубиками. На розігріту сковороду наливаємо олію, спочатку обсмажуємо цибулю та моркву протягом 2-3 хвилин, потім додайте баклажан і буряк і тушкуємо на маленькому вогні ще 2 хвилини. Потім додамо 2 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. цукру і гасимо ще 2 хвилини.
Картоплю необхідно почистити та порізати кубиками невеликого розміру. У велику каструлю слід налити воду, викласти картоплю та запечене м'ясо і довести бульйон до кипіння. Зменште вогонь і варіть ще 5 хвилин|мінути|.
Після цього потрібно додати 150 г тонко нашаткованої капусти, квасолю і варити протягом 15 хвилин. Потім додайте овочеву піджарку та варіть ще 5-7 хвилин. Посоліть і поперчіть до смаку. Наприкінці приготування потрібно додати розчавлений часник.
Читайте також: