Стало відомо, що у Кремлі почали загрожувати черговою ескалацією через те, що Україна отримує озброєння від західних партнерів. Так, як би це дивно і не було, у Росії знову взялися за всі вже звичні погрози.

Цю публікацію оприлюднили на порталі новин «obozrevatel»

Є введення про те, що речник російського тирана Путіна Дмитро Пєсков зробив дуже серйозну заяву 19 січня. Як повідомляють російські ЗМІ, він пригрозив Україні та відповів на слова президента України Володимира Зеленського.

Також путінська «підстилка» заявила, що у Кремлі побоюються того, що ЗСУ почнуть бити територією Росії. Саме через це він і почав загрожувати ескалацією.

Важливо відзначити, що Пєсков відреагував і на слова президента України, коли Володимир Зеленський сказав, що він не знає «чи Путін живий». Речник тирана сказав, що як би Володимиру Зеленському і не хотілося б, щоб ні Путіна, ні Росії не існувало, вона все одно «є і буде».

"Чим раніше він зрозуміє, що Росія є і буде, тим краще для такої країни, як Україна", – сказав Пєсков.

Володимир Зеленський раніше говорив, що сумнівається в тому, що президент країни-терористки Путін живий. Він зауважив, що Київ не має уявлення з ким вести переговори.

Читайте також:

"До наступного дня народження не доживе": у Росії вже передбачили долю Путіна

Відразу за трьома напрямками: експерт розповів про підготовку Путіним широкомасштабного наступу

Його вже не бояться: Гіркін розповів, як будь-хто може відрізнити Путіна від його двійника