Салати здатні врятувати ситуацію, коли гості зненацька з'явилися на поріг. Необхідно просто мати в засіках продукти, які при необхідності можна швидко змішати та створити унікальний кулінарний шедевр.

Про один із таких смачних салатів читайте у нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Для такого салату підійде будь-яка риба у власному соку, але найкраще підходить салатний тунець. Необхідно відкрити консерви, злити сік, а саму рибку перекласти в тарілку (при необхідності забрати кістки).

Варимо овочі, попередньо добре вимивши їх. Для варіння картоплі та моркви потрібно приблизно 30 хвилин. Відварені овочі необхідно охолодити і очистити від шкірки і нарізати їх дрібним кубиком.

Також потрібно відварити яйця. Після варіння яйця потрібно очистити та нарізати на кубики або пропустити через спеціальну тертку для подрібнення варених продуктів.

Після цього необхідно змішати всі інгредієнти, посолити та поперчити до смаку. Можна додати нарізану зелень та зелену цибулю. Перемішуємо і заправляємо будь-яким соусом на вибір - майонезом, сметаною, грецьким йогуртом, можна оливковою олією або системним соусом (грецький йогурт + соєвий соус), можна також додати трохи гірчиці.

Подавати салат необхідно в охолодженому вигляді, прикрасивши зеленню. Деякі господині згори викладають червону ікру для прикраси.

Читайте також: