Знаменитий український шеф-кухар та блогер Євген Клопотенко подався до мережі, щоб поділитися з українцями унікальним рецептом. Він розповів, як приготувати печінкові оладки та поділився кількома секретами цього рецепту.

Відповідну інформацію Євген Клопотенко оприлюднив на своєму кулінарному порталі.

Варто відзначити, що рецепт печінкових оладок відмінно підійде для тих людей, які люблять здорово харчуватися, тому що куряча печінка – корисна для людського організму.

Щоб приготувати цю страву, знадобиться свіжа куряча печінка. Вона має бути коричневого кольору без темних плям.

Після того, як ви купили найважливіший продукт, необхідно до нього додати манку, щоб оладки тримали свою форму. Також потрібно приготувати смажену цибулю, щоб потім її додати до готової страви.

Перш ніж розпочати, потрібно мати такі інгредієнти: 700 г курячої печінки, 3 ст. л. манки, 1 цибулина, 1 зубчик часнику, 1 ч. л. коріандру, 2 яйця, 150 мл олії (для смаження цибулі та котлет) та сіль, перець.

Спочатку підсмажте цибулю великими кубиками та зубчик часнику (дрібно порізаний). Потім потрібно почистити курячу печінку і додати до неї свіжу цибулю та часник, перебиваючи до однорідної маси. Потім додайте 2 яйця, 3 ст. л. манки, сіль та перець, і мелений коріандр, щоб ще раз збити все разом.

Після цього зробіть із цієї суміші форми для оладок і смажте з кожного боку до золотистої скориночки. Цей процес займе приблизно по 3 хвилини на кожну сторону.

Подавати готову страву бажано зі смаженою цибулькою.

Читайте також:

Ніжніше не буває: старовинний рецепт сирників, які запікаються у сметанному соусі

Це потрібно спробувати: як приготувати пшеничники із фаршем. Рецепт