Квашена капуста має великий успіх у господинь. Адже, крім того, що таку капусту можна споживати як окрему страву, вона ще й використовується як начинка для пиріжків і вареників, а також послужить доповненням для приготування інших страв, наприклад капустняку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОднак буває так, що квашена капуста надто кисла, і це псує страву. Багато хто намагається промити таку капусту воду, сподіваючись, що це зіб'є кислоту. Чи правильно це, інформує сайт 24 Канал.
Повідомляється, що промивати квашену капусту насправді немає необхідності, оскільки вода зіпсує смак та аромат капусти, чим позбавить блюдо необхідної кислинки.
Експерти рекомендують надто кислу капусту віджати від маринаду та приправити спеціями. Можна також додати більше білокачанної капусти або моркви, яка вбере зайву кислоту і розсіє смак.
Що ж до спецій, то для квашеної капусти відмінно підійдуть такі спеції: майоран, кмин, запашний перець і лавровий лист. Вони посилять смак інгредієнта та гармонійно доповнять його аромат.
Забрати зайву кислотність допоможуть сушені гриби. Можна приготувати вареники або картопляні зрази з капустою, у яких кислота квашеної капусти зіграє на руку.
Читайте також: