Охорона президента – це спеціально відібрані та навчені люди, які завжди готові запобігти нападу на главу держави. Найпомітніший охоронець президента України Володимира Зеленського – 44-річний Максим Андрійович Донець. Саме його після свого обрання Зеленський указом №337/2019 призначив начальником Служби безпеки президента України Управління державної охорони України (ГЗУ). Українців захоплено цією людиною, адже, кажуть, у ній відчувається чоловіча сила.

Біля президента України, біля якого постійно перебувають десятки охоронців, наближався один — 44-річний Максим Донець. Саме він відвідує із Зеленським гарячі точки на фронті, багатостраждальні українські міста та уважно спостерігає за тим, щоб Зеленському не загрожувала жодна небезпека.

І хоч сам охоронець не веде соціальні мережі, проте останнім часом з ним з'являється дуже багато відео в соціальній мережі TikTok, де він слідує за президентом Зеленським.

Користувачі Мережі відзначають, що Максим Донець виглядає дуже мужньо, гарний і відповідальний. Особливо підкорив українок погляд охоронця – у коментарях вони пишуть про те, що в чоловікові відчувається чоловіча сила.

Що відомо про Максима Донця

Він народився у Кривому Розі Дніпропетровської області. Закінчив Криворізький економічний інститут Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Нещодавно Донець мав захищати дисертацію "Адміністративно-правовий статус військовослужбовців (охоронців) Управління державної охорони України" на здобуття ступеня кандидата юридичних наук, але захист перенісся.

А ось про особисте життя Дінця відомо дуже мало. За деякими даними, він одружений на українці Наталі Олександрівні. Сім'я виховує сина Матвія.

До речі, незважаючи на близькість до найвпливовіших та найбагатших людей України, у декларації Дінця, наприклад, за 2018 рік немає жодного особистого нерухомого майна. Охоронець прописаний у свого батька та має права проживання у кількох службових квартирах та гуртожитку військової частини. Донець вказав у декларації бюджетний паркетник Honda CRV 2011 року (ринкова вартість близько $15 000) та накопичення у сумі $10 000.

Читайте також:

Медведєв у дикому чаді розповів, що Москва простягла Україні "руку християнського милосердя"

Захищав Україну: у бою не стало відомого українського спортсмена

Росіяни зголосилися: Путін почав повертати Україні захоплені території. Фото указу